24 februarie 2011

Shopping-ul e viață grea

Cine urăște să meargă la shopping? Eu.. De ce? că este al naibii de plictisitor să stai ore întregi să probezi o pereche de blugi sau o bluză, să te mai gândești încă 2-3 ore ce să mai iei de mâncare, să stai să citești eticheta de pe fiecare produs să vezi ce E-uri are și cel mai nașpa dintre toate să ai iubită sau nevastă care să fie extaziată după așa ceva. Pe ȘtirileProtv.ro am aflat că 1 din 4 români urăște shopping-ul  iar două treimi din aceștia sunt bărbați. 
Știți ce shopping îi place bărbatului? Acela unde găsește multe gadget-uri, bere, articole sportive, produse IT și electrocasnice. Dacă este un magazin unde găsești toate astea la un loc sigur acolo sunt în proporție de 80% bărbați. 
Eu personal urăsc să cumpăr haine, deci pur și simplu nu rezist să probez zeci de articole care prea mari, care prea mici, sau să aștept pe cineva să facă acest lucru dar în schimb dacă m-ai pus într-un magazin plin de gadget-uri, calculatoare și aparate foto, nu mai mă scoți decât atunci când se închide.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More