08 iulie 2011

Youtube şi-a schimbat designul

Dacă v-aţi plictisit de vechea versiune de YouTube să ştiţi că a apărut una nouă. Noua versiune se numeşte Cosmic Panda şi poate fi activată de --aici-- iar dacă nu vă place, vechea versiune poate fi reactivată de --aici-- apăsând older version.

Tu ce ai înţeles din asta????

„La specializările Energetică, Automatică, Electronică şi Inginerie aerospaţială, din cadrul Politehnicii Bucureşti, se organizează examen de admitere.  De asemenea, la Limbi Străine şi la Drept, ambele de sub cupola UB,  se intră cu examen scris. Vezi specializările la care poţi intra ori cu mediile din timpul liceului ori cu examen scris. Fără BAC”
Este o parte a unui articol luat de pe money.ro

Inculţii „în potriva” lui Funeriu pe Facebook

Un/o tânăr(ă), care probabil nu a luat Bac-ul (adică sigur nu a luat Bac-ul), a făcut o pagină pe Facebook „în potriva” lui Funeriu.
„Bai Funerarule tu cine te crezi Tarzan regele junglei .Trezeste-te bai la realitate tu nu vezi ca zilnic mor oameni de foame ca nau de lucru dece pentru oameni ca tine le fura si ultima sansa de a trai .....asta inseamna sa nu te gandesti decat la tine si la imaginea ta MEDIOCRULE.
Vrem sa avem o sansa dea lua bacul sansele pe care ni leai lasat sunt de 48% dupa cum arata statisticile.
Ca in semn de protest Dati Like si sper sa strangem o armata de protestanti”

05 iulie 2011

Au întors-o ca la Ploieşti, încălzirea globală a dispărut....

După ce au dat-o în bară cu încălzirea globală cercetătorii nu mai ştiu ce să facă şi cum s-o scoată la capăt cu aberaţiile lor. Se pare că până la urmă încălzirea globală s-a oprit din cauza Chinei a cărei creştere economică şi implicit arderea cărbunilor au făcut ca acea încălzire globală, care nu mai venea, să dispară de tot.

Aceştia susţin că poluarea cu sulf provenită de la arderea cărbunelui a ajutat la păstrarea temperaturii globale şi implicit la dispariţia efectului de seră. Chiar mă gândeam şi eu de ce nu se mai încălzeşte afară, că în ultimele zile am avut temperaturi de octombrie.
„În timpul dezvoltării economice a Chinei a existat o creştere uriaşă a emisiilor de sulf”, a declarat dr. Robert Kaufmann, de la Universitatea din Boston, pentru publicaţia 'Proceedings of the National Academy of Sciences

04 iulie 2011

Prima piesă a căzut, urmează dominoul american?

În primul rând „La mulţi ani!” SUA pentru ziua naţională iar în al doilea rând: HUUUUOOOO!!!. Asta nu pentru „democraţia” pe care ne-o oferă ci pentru datoria colosală pe care niciun alt stat nu vizează să o aibă. Timp de zeci de ani SUA a trăit într-o lume financiară bazată doar pe împrumuturi, lucru pe care o face ca acum să aibă interzis la împrumuturi şi prin urmare intră în stand-by. Până pe 2 august Congresul american trebuie să găsească o soluţie, să mai astupe din datoria imensă de 14.294 miliarde de dolari pe care au acumulat-o.

Deja prima piesă din acest domino a căzut: statul Minnesota şi-a anunţat oficial falimentul punând astfel sare pe rana din ce în ce mai deschisă a datoriilor publice. Practic tot ce ţine de serviciu public va fi temporar închis până la remediarea situaţiei, singurile servicii publice vor fi cele de urgenţă, serviciile medicale şi închisoarile.
Joia trecută,  Obama anticipa pe un ton grav: "Pe 2 august vom fi epuizat toa­te mecanismele de achitare a datoriilor. Dacă nu mai putem plăti, consecinţele eco­nomice vor fi grave şi imprevizibile (...), panică pe pieţele de capital (...), căderea într-o nouă recesiune".
Se pare că până la urmă „Visul american” nu rămâne decât un vis, aşa cum a fost dintotdeauna.

03 iulie 2011

Poza Zilei: O atmosferă portocalie

Un dezastru anunţat

Nu ştiu de ce se mai miră lumea că BAC-ul de anul acesta a fost un dezastru. Încă de când s-au anunţat măsurile de prevenire a fraudei în sălile de examen toată lumea s-a aşteptat la un asemenea rezultat. Se pare că cel care a zis că generaţia 89 va fi singura care va avea rezultate la BAC a avut dreptate, generaţiile următoare au fost din ce în ce mai slabe.

Văzând aceste rezultate mi-am adus aminte de o discuţie la care am luat parte, involuntar, în drumurile mele repetate dintre Tulcea şi Constanţa. Din câte am înţeles eu, principalele preocupări ale elevilor de azi sunt maşinile şi anume câte accidente ai avut în decursului unui an (mamă să vezi cum „rulam” cu 150 de km/h în oraş şi m-am răsturnat, dar n-am păţit nimic), cum este să pierzi 800 de lei într-o noapte la jocurile de noroc, ce a mai făcut nu ştiu cine în club, cu cine s-a mai combinat şi de ce, cât de tare m-am îmbătat toată săptămâna şi cât de mahmur ajungeam la ore şi cel mai important nu mă interesează dacă iau BAC-ul că tot la mare o să stau toată vara. 

Cam acestea sunt principalele teme de discuţii ale elevilor care nu duc grija zilei de mâine, nu îi interesează ce o să facă peste zece ani şi ce este cel mai important munca este pentru fraieri, deoarece ei fac banii cu cap.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More