22 aprilie 2011

My life is now complete

Pot să zic că am văzut cam tot ce se putea vedea în lumea asta...

21 aprilie 2011

Sincer, nu mă interesează

Multă lume este mult mai disperată de nunta regală din Anglia decât de vor face de Paște. Pe toate posturile tv, pe toate site-urile se vorbește de nunta secolului de parcă lumea nu se mai căsătorește în ziua de azi. S-au făcut căni, ecusoane, bere cu viagra, cursuri de prințese, cum se îmbracă mireasa, ce o să facă după, este sau nu însărcinată sunt lucruri care pur și simplu nu mă interesează. Pentru mine este doar o simplă nuntă. Am mai fost așa mare tam-tam al vreo altă nuntă regală? Eu nu cred!

Melodia Zilei: The dAdA - Ne doare la...

Talent de președinte

Dmitri Medvedev ar putea participa cu brio la următorul sezon „Dansez pentru tine”. Acesta și-a arătat calitățile de dansator anul trecut la o petrecere. Se pare că cel care la filmat s-a hotărât abia acum să posteze filmulețul de 40 de secunde, pe YouTube. Acuma țin să zic că îmi pare rău de cel ce făcut asta deoarece data viitoare s-ar putea să bea un ceai radioactiv :P

Am apărut și pe Twitter

Meci tată, Real Madrid a câștigat Cupa Regelui

Aseară, Barcelona și Real Madrid au jucat finala Cupei Regelui, un meci care merită revăzut, mai ales de jucătorii noștri, atât cei din liga 1 cât și cei care activează prin străinătate. Nu m-am plictisit deloc și am stat cu sufletul la gură până la final.

Real Madrid a câștigat meciul cu scorul de 1-0 după prelungiri, atunci când Cristiano Ronaldo a marcat cu capul în minutul 103. Cu toate că în campionat practic nu mai au șanse jucătorii Realului speră la câștigarea Champions League, dar din nou, va da în semifinale de FC Barcelona.

20 aprilie 2011

VWoPel, cea mai nouă mașină românească



Acum mă găsiți și pe Twitter

De acum mâncăm în Danemarca

După 4 ani de dominație spaniolă, un restaurant din Danemarca a fost denumit cel mai bun restaurant din lume după ce au fost votați primi în lista „S. Pellegrino World's 50 Best Restaurants 2011”. La gala premiilor S.Pellegrino s-a adunat crema bucătăriilor mondiale și au dat premii în stânga și în dreapta.

Restaurantul „Noma” este situat într-un vechi depozit din Copenhaga condus de bucătarul șef Rene Redzepi, care a câștigat și titlul de cel mai bun bucătar din lume. Restaurantul a detronat după 4 ani restaurantul „El Bulli” din Spania, după 4 ani de dominație. 

Pentru prima dată în istorie criticii culinari s-au luat la propriu de restaurantele franțuzești, un model demn de urmat în urmă cu 10 ani, deoarece și-au pierdut „savoarea și interesul”. Cu toate acestea sunt 8 restaurante franțuzești în top 50, cea mai bună clasare a fost locul 9 poziție luată de restaurantul „Le Chateaubriand”, din Paris.



Acum mă găsiți și pe Twitter.

În plimbare cu bicicleta

Azi fiind o zi așa de frumoasă, m-am gândit să îmi scot de la naftalină vechea mea prietenă, bicicleta. Am curățat-o, am uns-o, și am făcut o probă cu ea pe drumul ce leagă Tulcea de Murighiol, drumul inaugurat cu atâta patos de Boc și Udrea anul trecut. Se pare că trebuie să reiau antrenamentele serios că am gâfâit la primele două pedale. Se pare că iarna și-a pus amprenta pe fizicul meu :)).

Am apărut și pe Twitter

Cu toate că nu prea îmi surâde Twitter-ul, mi-am făcu și eu un cont pe acolo. Nu știu pe cine să urmăresc mai întâi dar sper ca cei care mă urmăresc pe mine sper să aibe ceva interesant de spus, nu gen click aici că sunt poze goale și ajungi pe o pagină unde trebuie să bagi un cod pentru a câștiga cineva ceva. Deci dacă aveți ceva interesant de spus sau doar vreți să discutăm diferite chestii mă găsiți --AICI--

Preview ultima parte din Harry Potter

Sfârșitul lui Harry Potter este aproape de sfârșit. Pe internet a apărut un preview a ceea ce va urma în ultima parte din Harry Potter și Talismanele Morții. După cum spun producătorii, ultima parte a filmului va atinge apogeul, va fi tot ceea ce se va dori de la acest film. După cum am văzut în prima parte a filmului, a cam dispărut magia de altă dată și s-a transformat mai mult într-un film de groază. Pe 15 iulie, odată cu lansarea ultimei părți, vom vedea care va fi soarta micului ( acum mare) magician.

19 aprilie 2011

Apple vrea monopolul pe piața tabletelor

Apple vrea cu ardoare să dețină monopolul pe piața tabletelor, dar pentru acest lucru trebuie să omoare concurența. Așadar Apple dă în judecată singurul competitor care poate să-i țină piept pe piața gadgetelor în acest moment, adică Samsung.

Cei de la Apple spun că tableta Galaxy a celor de la Samsung seamănă izbitor de mult cu iPad-ul lor cât și telefoanele mobile cu renumitul iPhone. Samsung a respins imediat acuzațiile și spun că vor riposta cu un proces de calomnie împotriva Apple pentru acuzele nefondate aduse.

Mai mulți specialiști în domeniu au semnalat concurența puternică pe care Apple o are și că o posibilă bătălie murdară dintre cei doi nu va fi o surpriză. Anul acesta specialiștii așteaptă o creștere de 58% a pieței de smartphone-uri și o creștere de 60% a pieței de tablete.

Poza Zilei: Câștigătorii Pulitzer pentru fotografie

Premiul pentru fotografie a fost împărțit în trei. Carol Guzy, Nikki Kahn și Ricky Carioti sunt fotografii care au reușit să surprindă cel mai bine drama cutremurului din Haiti.
Atenție, imagini șocante!!!



















Bancul Zilei: Poftele

Vrei să ai vilă la munte?
Vrei cea mai tare mașina de pe piață?
Vrei și o vilă la mare?
Vrei să îți petreci vacanțele în Tenerife sau Bora-Bora ?
Vrei o amantă (amant) de nota 10?

Magazinul nostru îți oferă o gamă variată de cuie în care să-ți pui pofta...

In Soviet Russia aliens find you

Cred că odată cu documentele secrete ale FBI despre extratereștrii au început și exagerările. Fake and gay!!!

125 de ani de istorie și o nouă sticlă

Coca-Cola sărbătorește în acest an, 125 de ani de la lansarea pe piață a binecunoscutei băuturi carbogazoase. Pentru a celebra cât mai bine cei 125 de ani, cei de la Coca-Cola vor scoate pe piață sticla aniversară “125 years of sharing happiness”. Cei de la Coca-Cola ne-au cam obișnuit cu schimbatul sticlelor, sau cel puțin sunt cam singurii fideli acestui tip de servire a sucului. Pe 8 mai 2011 se împlinesc 125 de ani de când Coca-Cola a fost vândută pentru prima oară în Atlanta, Georgia, în 1886.

18 aprilie 2011

Poza Zilei: Găsește pisica

Click pe ea pentru mărire

O zvon adeverit: Orange și Cosmote s-au înrudit

După ce apăruse acum câteva săptămâni un zvon, acuma a venit și confirmarea că cele două mari companii de pe piața românească își vor uni destinele. France Telecom şi Deutsche Telekom vor susţine azi o conferinţă la Londra, unde vor anunța combinarea rețelelor celor 2 companii de telecomunicații. Orange și Cosmote vor folosi aceiași infrastructură de telecomunicații precum și telefoane mobile. Așadar de acuma nu te vei mai plânge că ai semnal pe Orange și n-ai pe Cosmote că vor folosi același tip de semnal. În acest caz Vodafone rămâne pe dinafară pe o piață în care dominant este Orange urmat chiar de frații de la Cosmote. 
Deutsche Telekom deţine 30% din acţiunile grupului elen OTE, care controlează pe piaţa românească Romtelecom, Cosmote şi Germanos. Acum evident acest mamut se va putea bate și cu RCS&RDS care dorește să dețină monopolul pe piața tv de cablu și satelit.

Rio, filmul anului?

Rio este primul film de anul acesta care a făcut furori la lansare. Doar în acest weekend a făcut 40 de milioane doar în SUA iar la nivel mondial undeva la 170 milioane de dolari dar asta nu este tot: după primul weekend filmul este foarte apreciat atât de fani cât și de critici care îl văd printre filmele anului 2011.

Rio este despre un papagal, Blu, care nu știe să zboare și trăiește într-o viață luxoasă în orăşelul Moose Lake din Minnesota. Acesta află că este singurul din specia sa și pornește spre originile sale, la Rio de Janeiro pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea de sex opus a lui Blu.
 

Autostrada suspendată de sub pământ

Autostrada lui Oprescu, numită mai nou drum expres, va trece pe sub pământ. Din cauza siturilor arheologice de care au dat peste cap toate planurile și din cauza proprietăților private constructorii s-au gândit că autostrada suspendată ar costa mai puțin dacă ar fi construită pe sub pământ ca să împace și capra și varza. Autostrada va avea 50 de kilometri și ar urma să coste între 700 și 800 de milioane de euro, la început, că pe urmă prețul se va dubla ca în cazul pasajului Basarab.

Dacă vreți să mergeți în spațiu nu luați pastile că nu își fac efectul

Conform cercetătorilor americani de la Centrului Johnson Space al NASA au dovedit că pastile ca paracetamolul sau antibioticele nu își fac efectul în spațiu. În general aceste pastile sunt făcute pentru un mediu uscat, răcoros, și întunecat pentru a fi valabile 2 ani dar din cauza lipsei de gravitație din spațiu și a radiațiilor mari aceste pastile expiră odată ce ajung acolo. În acest moment cercetătorii caută soluții pentru astronauții care au dureri de cap sau care contactează vreun virus pe acolo.

17 aprilie 2011

Melodia Zilei: Lady Gaga - Judas

Lady Gaga ne arată cum să îți atragi antipatia bisericii. Totuși melodia este destul de mișto..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More