15 iulie 2011

Ce răspunzi la întrebarea "Ce Faci?"

Când te întâlneşti cu un prieten, cunoştinţă, rudă, aproape întotdeauna prima întrebare este "Ce faci?". Iată că noi am am întocmit o listă cu câteva răspunsuri, unele obraznice, altele amuzante, dar întotdeauna originale.
click pe titlu

Melodia Zilei: Free Deejays - Around the world

12 iulie 2011

Grupurile de idioţi care decid soarta omenirii

În timp ce toată lumea huiduie politicienii pe la gale de box nişte grămezi de idioţi decid soarta omenirii doar cu nişte rating-uri care, în mare parte nu prea se bazează pe nimica concret. Desigur, vorbesc despre agenţiile de rating, acele instituţii plătite de bănci care dau anumite „scoruri” după interesul fiecăruia. Bineînţeles că aceste ageţii nu vor lăsa băncile să moară de foame deoarece de acolo îşi iau banii, aşadar ele dansează după cu cântă un grup financiar sau altul.

Cel mai concret caz este Italia, a cărui rating a fost scăzut brusc de către agenţiile de rating Moody's şi Standard & Poor's. Următorul pas nu a fost decât panica, care s-a instalat la numai câteva secunde, investitorii au început să fugă de prin toate regiunile considerate „bune” sau „importante” refugiindu-se în Elveţia sau mai precis, cu toţii au călărit francul elveţian care s-a apreciat considerabil. Pe lângă toate monezile naţionale din regiunea noastră care s-au prăbuşit şi bursele au avut de suferit, toate terminând pe „roşu” la tranzacţionarea de azi.

Pe altă parte, în postarea anterioară v-am zis că hackerii sunt oamenii deştepţi, şi se pare că am avut dreptare. Din câte se vede ei sunt singurii care gândesc în ziua de azi protestând pe site-ul unei agenţii de rating şi lăsând un mesaj simplu şi direct pe Facebook: „Oare chiar nu aţi obosit să vă tot uitaţi cum o grămadă de idioţi decid soarta a milioane de oameni, îmbogăţindu-i în acelaşi timp pe alţii?”. Deduceţi şi voi de aici!!!!

Religia poate salva pirateria

Este un război din ce în ce mai mare între producătorii de muzică şi filme şi piraţii internetului. Piraţii fiind mai deştepţi, au găsit o metodă mai ortodoxă prin care să evite procesele intentate pentru încălcarea drepturilor de autor. 
Un suedez a fondat o religie în care downloadarea de fişiere de pe internet este un lucru sacru (şi după cum ştim lucrurile sacre sunt şi legale). Religia se numeşte „The Church of Kopimism” şi are deja peste 1000 de membrii. Mai este doar un singur pas, să legalizeze această „religie”, dar până acuma autorităţile suedeze au respins cele două cereri depuse de candidat.

11 iulie 2011

La Realitatea „vine furtunile”

10 iulie 2011

Accidentări pe bandă la Turul Franţei

În etapa a 9-a din Turul Franţei mi-a stat inima în loc când am văzut o maşină a unei televiziuni franceze intrând Juan Antonio Flecha (Team Sky) iar spaniolul l-a acroșat la rândul său pe Johnny Hoogerland (Vacansoleil), aruncând-ul într-un gard de sârmă ghimpată.



Dar, Turul Franţei nu a fost deloc lipsit de accidentări, destul de serioase, nici în etapele precedente. Alexandre Vinokourov (Astana) şi-a luat adio de la Turul Franţei după ce s-a izbit de un copac şi şi-a fracturat piciorul. Tot în acel accident Jurgen Van den Broeck (Omega Pharma-Lotto) şi-a fisurat clavicula şi a abandonat.



În etapa a 7-a britanicul Bradley Wiggins (Team Sky) şi-a rupt clavicula într-un accident în lanţ produs la doar 35 de km de finalul etapei. Acesta a abandonat turul şi va fi operat.



Campionul Danemarcei Nicki Sørensen (Saxo Bank-SunGard), a fost acroşat de o motocicletă care încerca să-l depăşească pe marginea drumului.

Bancuri cu Bute

Un elev către dirigintă:
-Tatăl meu m-a învăţat că în viaţă e mai bine să dai decât să primeşti.
Diriginta: 
- Da, aşa e. Foarte frumoasă educaţie ai primit. Dar cum îl cheamă pe tatăl tău?
- Lucian Bute!
  
Bute doarme cu lumina aprinsă. Întunericului îi este frică de el

Mendy a fost întrebat dacă vrea o revanşă cu Lucian Bute. La auzul acestei veşti Mendy a refuzat categoric spunând că mai bine se castrează decât să mai intre în ring cu Lucian Bute
  
În colţul din dreapta.... cu 71 de kg ,29 de K.O,4 morţi, 6 la urgenţe BUUUUUUUTEEEEEEEE ASASINUL! 
În colţul din stânga... cu 70,99 kg...prindeţi-l băăăăăă, ţineţi-l bine că fugee!
  
Porecla adversarului lui BUTE este ..Rebus! Intră vertical şi iese orizontal.

Adversarul lui BUTE către antrenorul său: Meciul ăsta o să-l vadă miliarde telespectatori!!
Da, şi vor afla rezultatul cu 10 secunde înaintea ta!!

Adversarul lui Bute în drum spre vestiar pe targă. 
Antrenorul acestuia îi zice: ce spaima ai băgat în Bute!
Cum, l-am lovit vre-o dată? 
A, nu, credea că TE-A OMORÂT!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More