29 aprilie 2011

Poza Zilei: Mulțimea de la nunta regală

Cifre ale nunții regale

  • 2 miliarde telespectatori
  • 400 milioane internauți
  • 5.500 petreceri de stradă cu 500.000 de oameni
  • 2,5 milioane cârnăciori consumați + 100 milioane pahare de bere
  • 80.000 de oameni au fost prezenți azi dimineață pe străzi
  • 5.000 de polițiști au patrulat pe străzi + 187 cai de paradă și 35 de câini antrenați pentru depistarea explozibililor.
  • 8.000 jurnaliști străini + 1000 jurnaliști britanici din care 850 angajați BBC au relatat evenimentul în lumea întreagă.
  • Ceremonia de vineri a costat statul englez 20 milioane de lire sterline, restul de până la 150 de milioane a fost plătită de familia regală și familia Middleton.
  • Au fost estimate venituri de 240 milioane de euro din turism, 234 milioane de euro din suveniruri și 365 milioane de euro din alimente.

Întrebări și sondaje pe Facebook

Azi am văzut că la Facebook a apărut o noua opțiune. Bine, este nouă pentru noi, că în alte părți este de mult. Secțiunea pentru întrebări, acolo unde poți pune tot felul de întrebări iar alții răspund, sau poți face un sondaj.

Spam la greu pe Facebook

Văd că din ce în ce mai mult, Facebook a ajuns un câmp de spamuri. Pe lângă cocalarii și pițipoancele care s-au aciuat pe acolo a venit odată cu ei și spamul cate mă tot invită să văd câți mi-au vizitat profilul.

27 aprilie 2011

Melodia Zilei: Holograf - Atât de multă bucurie

Bancul Zilei: Tipuri de căcat


1. Căcatul fantomă: Știi cu siguranță că l-ai făcut. Urme ale sale sunt pe hârtia igienică dar în WC nu este nici urmă de cacat. Mai poate fi numit și căcatul Torpedo atunci când a fost auzit cazând în apa din WC...

2. Căcatul teflon: Vine mătăsos și moale că nici nu îți dai seama. Pe hârtia igienică nu sunt urme de căcat. Pentru a fi sigur că a fost făcut trebuie sa te uiți în WC...

3. Căcatul cauciucat: Are consistența bitumului fierbinte și lasă urme grețoase pe faianța WC-ului. Te ștergi de cel puțin 18 ori la cur și acesta nu este încă curat. Trebuie sa îți bagi hârtie igienică în chiloți pentru a nu-i umple de căcat.

4. Căcatul cu aprindere întârziată: Tocmai te-ai șters la cur și te-ai ridicat în picioare...când vine tura următoare...

5. Căcatul șarpe: Alunecos de grosimea degetului mare și are o lungime de cel puțin 50 de centimetrii. Are un potențial ridicat (la fel ca și căcatul fantomă) de "căcat Torpedo"...

6. Căcatul plută: Mai este cunoscut și sub numele de "înotătorul". Deși ai tras apa de trei ori el plutește încă în WC. Doamne! Cum te poți scăpa de el? Nu se lasă nicidecum luat de apă. Apare de obicei peste tot, numai în propria locuință nu...

7. Căcatul dorință: Parcă ai avea furnici în intestine. Transpiri, te bășești, faci totul...în afară de a te căca...apare de obicei la petreceri când te nevoiește să ocupi WC-ul un timp îndelungat.

8. Căcatul buci-umede: Aceasta specie derivată lovește apa din WC cu o viteza ridicată și la un unghi înclinat astfel încât îți umezește bucile curului...Cel mai rău la aceasta specie de căcat este ca nu ai niciodată certitudinea dacă umezeala de pe bucile tale este apă sau căcat...

9. Căcatul "bloc de ciment": Mai este denumit și căcatul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat după ce ai început să-l faci îți dorești din tot sufletul să îți fi făcut în prealabil o anestezie locală.

10. Căcatul King Kong: Mai este cunoscut și sub numele de "căcat elefant". Este așa de mare încât refuză sa dispară în canalizare înainte de a fi mărunțit (se recomandă folosirea unui umeraș de haine). La fel ca și "căcatul plută" nu apare decât atunci când te aflii într-un WC străin.

11. Căcatul hemoragie-craniana-internă: Această formă de căcat l-a ucis pe Elvis. El vine de abia după eforturi îndelungate ai schimbat culori de la roșu la verde și apoi albastru.

12. Căcatul bere: Una din cele mai rele dar și una din cele mai răspândite forme de căcat. Apare în ziua următoare nopții de dinainte. În mod obișnuit nici nu miroase asa de rău, dar aparențele înșeală. WC-ul este stropit cu el de sus până jos de parcă ai fi tras cu o flintă cu alice. Te și miri că din gaura curului tău căcatul poate fi împrăștiat în atâtea direcții. După aceea observi ca hârtia igienică s-a terminat și closetul nu este prevăzut cu o perie. Apare la fel ca și alte forme numai în WC-uri străine.

emilboc09@yahoo.com. În cât timp se blochează?

Emil Boc ține dinadins să aibă căsuța de email blocată de atâtea înjurături. Nu numai că și-a făcut publică adresa de email, dar a invitat cetățenii României să discute în mediul virtual. Deci care aveți ceva de împărțit cu premierul României îl găsiți pe adresa emilboc09@yahoo.com
Hai să facem pariuri: În cât timp se va bloca emailul premierului?? Eu îi dau o săptămână.

Noul algoritm Google își face efectul

Acum câteva luni Google anunța că își va schimba algoritmul de căutare ca urmare a numărului tot mai mare de agregate. Algoritmul Panda a lovit în plin „fermele de conținut” scăzând vizitele de pe motorul de căutare cu până la 83%. Cea mai mare pierdere a suferit-o articlesbase.com, care în ultima lună a pierdut 83% din traficul de pe Google. Sunt și site-uri care au câștigat de pe urma acestei schimbări: youtube.com, ebay.com sau about.com.

Mai multe date găsiți aici.

26 aprilie 2011

Poza Zilei: Vinerea Neagră

În România și jucătorii de fotbal sunt infractori

După câteva zile de la scandalul în care 2 jucători dinamoviști au fost săltați de poliție pentru furt de mașini nici colegii lor nu s-au lăsat mai prejos. Acești au fost prinși de jandarmi aruncând cu fulare către fanii echipei. Nu este nimic neobișnuit în asta dar problema că în fulare erau puse niște fumigene care conform legilor din România ar cam fi interzise pe stadioane. 

Acuma chiar sunt curios dacă echipa poliției va fi anchetată, bineînțeles tot de poliție, și dacă se vor descoperii jucătorii care au aruncat cu „fularele fumigenă”. Reprezentații jandarmeriei spun că jucătorii riscă dosare penale (asta, așa în fața camerei) și culmea ar putea fi interziși pe stadioane :)). (ironic, nu!!!). 

Între timp, Steaua face lobby la Comisiile de Disciplină din cadrul LPF ca Dinamo să piardă jocul la masa verde și ca jucătorii care au aruncat cu fulare să fie suspendați.

Românii au talent, dar la ce le folosește?

Aseară parcă m-am uitat la „Dansez pentru tine”. Stau mă uit, mă spăl pe ochi, mai mă uit odată, da parcă aici se presupune să ai talent nu o poveste lacrimogenă (care, apropo o trăiesc mulți alții) și să încasezi dintr-un foc 120.000 de euro. Sunt curios ce o să facă cu banii, cu o să-i cheltuie, se va mai ține de muzică? Cred că nu, este tipologia câștigătorului la loto, care se vede cu banii în căruță apoi se pierde.

Ce pot să zic „talent” ca al lui mai au și alți puști prin spatele blocului, care pe lângă, 3-4 sticle de bere de 2,5 litri mai bagă și 2-3 versuri a la Eminem. Păcat că noi românii punem botul la orice poveste, de parcă suntem maica Tereza să ne fie milă de orice fruct căzut din copac. Nu zic că este vine lui, Doamne ferește, dar sunt mulți alții care au povești asemănătoare sau chiar dramatice. Eu zic mai bine să facem un concurs cu cine are cele mai dramatice povești, că de adevăratele talente văd că nu ne pasă chiar deloc.

„Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană” - Gheorghe Dinică

25 aprilie 2011

Un român, cel mai vizualizat de pe YouTube

Razy Gogonea este românul care a impresionat juriul de la „Britain's Got Talent” cu dansul matrix. Acesta a ajuns pe YouTube și spre uimirea mea a ajuns pe prima pagină ca cel mai vizualizat clip pe data de 25.04. Video-ul românului a strâns numai puțin de 701,466 vizualizări în doar 2 zile, ceea ce este impresionant.


 

Melodia Zilei: Mihai Mărgineanu - Aviația dă senzația

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More