11 iunie 2011

Constanţa e plină de datorii iar lui îi arde de şedinţe foto

Vorbim de primarul Mazăre, care face ce face şi se mai face încă odată de râs. La aceste vremuri grele cu datorii uriaşe pe care locuitorii Constanţei nu ştiu cum să le plătească, făcute chiar de edilul cu pricina, primarului Mazăre îi arde de şedinţe foto în reviste pentru femei. Ultima datorie este una numai puţin de 30 de milioane de euro pe care primăria trebuie să îi dea unui om de afaceri italian după ce acesta a dat în judecată primăria şi a câştigat, de două ori. (Şi în plus arată ca un travestit nu ca Jack Sparrow)

10 iunie 2011

Melodia Zilei: Cabron - Show TV

Pentru o zi, toată lumea a auzit de România

Cel puţin pentru o zi, România a fost vedetă în lumea întreagă, sau mai bine zis echipa de fotbal a României. Din Europa până în Asia, din Africa până în America toată lumea a văzut meciul de retragerea a lui Ronaldo de la echipa naţională a Braziliei. Putem spune că România a avut parte de publicitate într-o zi cât nu a avut în 20 de ani.

09 iunie 2011

Thunder over The Black Sea - Constanta Air Show 2011

Ieri am fost prezent la mitingul aviatic de la Mihail Kogălniceanu, Constanţa, acolo unde am văzut echipa de acrobaţie aeriană Thunderbirds. Ţin să spun că am rămas uimit de priceperea piloţilor americani care au adus publicul la extaz cu acrobaţiile reuşite.
































08 iunie 2011

Bank of America executata silit de un client

În locurile unde dreptatea este pe bune chiar şi cele mai puternice companii pot fi executate de oamenii de rând. Acest lucru a păţit-o şi Bank of America care a fost executat silit de o familie după ce banca îi ameninţa cu executarea silită pentru o presupusă ipotecă pe care ar fi avut-o oamenii.
Văzând că banca nu le dă pace şi îi tot ameninţa familia a dat banca în judecată, a câştigat, dar banca nu s-a grăbit să-i despăgubească aşa că executorul judecătoresc s-a prezentat la sediul bancii pentru începe executarea, dar până la urmă managerul bancii a scris un cec cu suma datorată.

07 iunie 2011

Fotbalul feminin iranian

Fotbalul din altă lume..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More