25 februarie 2011

MO și F.O.C.A vedetele românești de pe YouTube


„RObotzi” a devenit rapid cel mai popular miniserial de comedie românesc de pe YouTube. Protagoniștii principali sunt MO (primul robot cu burtă de la bere) și F.O.C.A (Fabricat Original Cu Aluminiu), doi roboți uitați într-un depozit al Institutului Național de Robotică (INS).
„RObotzi” este un produs Creative Monkeyz cu peste 6 milioane de vizualizări la primele 5 episoade și cu aproape 120.000 de vizualizări în 24 de ore (ceea ce este foarte mult pentru România) la episodul al 5-lea.

Replici RObotzi: „FUCK your mama's dead people băăă”, „crappy language selected”, „Janes english no! Ablas Româna?”, „tampon invizibil”, „când pun ochiul în lunetă curăț tot de pe planetă”, „Prietene noi nu furăm când este greu ne adaptăm”, „am propria tehnică numită FU TAI”, „poate îi țuică poate-i vin poate-i pipi de rechin”, „poate-i ciocafonu lui lady gogu”, „2 radical din betacaroten”, „Văd o p**a roz din fier cu luminițe, văd o p**a roz din fier cu luminițe, omfg omfg.”, „Adu Palmolive-ul să-mi speli necuratul”, „ Châteu Lafițe”, ”APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L APASĂ-L”, „Te caci pe tine cu stropi”. 
Aici găsiți canalul oficial Creative Monkyez de pe YouTube.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More