18 mai 2011

Țăndărei, cel mai bogat oraș din România

Știți care este legătura dintre Țăndărei și Liverpool? Este vorba de 8 „țigani burtoși” care au fraudat statul englez cu aproape de 800.000 lire. Pun pariu că același sistem de fraudă au folosit-o și în Romania dar diferența dintre ei și noi este legea.....care se aplică. 

Sistemul de fraudă este unul destul de complex. Au convins un angajator britanic să le facă acte precum că au lucrat cel puțin un an în Anglia și împreună cu alte acte false au reușit să obțină reduceri fiscale împreună cu ajutor de șomaj și alocații pentru copii, care culmea erau fictivi. deoarece legea în Anglia se aplică toți au fost condamnați la închisoare de la 1 la 8 ani (1 an a primit angajatorul iar capul rețelei 8).

Din câte se vede acuma orașul Țăndărei este cel mai bogat oraș din România fiind zeci de vile și multe mașini de peste 50.000 de euro. Acuma stă lumea și se întreabă cum de s-au îmbogățit cetățenii Țăndăreiului cu toate că statul mai mult bagă bani acolo pe ajutoare sociale decât să ia bani din taxe și impozite.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More