31 martie 2011

Prima victorie UPC: viteze de 120 Mb la internet

UPC a reușit prima s-a victorie în fața rivalelor RCS&RDS și Romtelecom. Va lansa vineri în 12 orașe ale țării pachetul de internet de mare viteză prin fibră optică. Așadar care sunt din Cluj-Napoca, Timişoara, Deva, Curtea de Argeş, Focşani, Ploieşti, Bucureşti, Constanţa, Brăila, Galaţi, Roman şi Buzău pot alege de mâine unul din cele 2 pachete de abonament Fiber Power de 60Mb și 120Mb.  Prețul la abonamentul de 60 Mb este de 40 lei iar cel de 120 Mb este de 50 lei (fără TVA)
Cine ar fi crezut că UPC va pregăti o așa surpriză pentru utilizatorii de internet mai ales după ultimele săptămâni când toți au crezut că este undeva în groapă. Acuma bine, vine oferta, dar să vedem câți vor lua aceste pachete, prețurile sunt destul de piperate.
"Lansăm în premieră cele mai mari viteze de download disponibile la acest moment pe segmentul rezidenţial - până la 120 Mbps. După investiţiile în reţea din ultimii 2 ani şi lansarea, în iulie 2010, a serviciului de Internet Business Fiber Power pentru clienţii companii, a sosit momentul lansării pentru segmentul rezidenţial. Un alt anunţ important pe care îl facem astăzi este legat de noua structură a portofoliului de abonamente Internet: vom oferi patru pachete de servicii Internet, toate cu numele Fiber Power", a declarat Iulia Florea, COO UPC România pentru Ziarul Financiar

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More