14 mai 2011

Cum a abuzat lumea de vineri 13

Pentru o zi atât de banală și ghinionistă, s-au întâmplat destul de multe. În primul rând cel mai mare ghinion l-au avut toți utilizatorii platformei Blogger, care au rămas cu ochii în soare după ce platforma a fost nefuncțională timp de 23 de ore.

Un al doilea ghinion a fost pentru Charlie Sheen care a pierdut definitiv rolul din „Two and a half men” în defavoarea lui Ashton Kutcher, al cărui noroc a surâs azi și a semnat un contract de 2,6 milioane de dolari pentru restul sezonului. Eu personal, cred că nu va avea același farmec serialul cu noul unchi Charlie.

Un noroc au avut și românii, așa în mare, deoarece România a ieșit tehnic din recesiune (dar nu și din criză). România a înregistrat o creștere economică de 0,6% ceea ce este destul de puțin, dar e bine și așa decât să ajungem ca Grecia, Portugalia sau Irlanda.

Vineri 13”, a fost cel mai căutat pe motoarele de căutare Google și Yahoo. În general pe oameni i-au interesat ce să facă în această zi pentru a nu avea ghinion. La fel de mult a fost folosit și pe Twitter și Facebook.

Voi cum ați petrecut ziua de „Vineri 13”?

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More